Om Oss

Välj rätt djurförsäkring – en trygghet för dig med djur

Som djurägare vilar ett stort ansvar på dina axlarna. Det är därför en enorm trygghet att veta om att ditt djur har möjlighet att få bästa tänkbara vård om en olycka eller sjukdom uppstår. Kostnaderna för veterinärvård springer lätt iväg vid olyckor och sjukdomsfall, tusentals kronor som du kan spara om du förebyggt med att teckna en försäkring.

Av egen erfarenhet vet vi att det oftast inte är en fråga om du kommer behöva gå till veterinären utan snarare när.

Vi hjälper dig att välja rätt djurförsäkring

Att hitta rätt djurförsäkringen är inte alltid så lätt som man kan tro. Därför har vi valt att göra denna hemsida för att hjälpa alla där ute som har haft svårt att finna sammanfattad och tydligt försäkringsinformation. Vi som står bakom sidan är själva djurägare och efter många år med dyra och snåriga försäkringar insåg vi att det oftast går att få en försäkring som täcker lika mycket men för en billigare slant.

Vårt mål med sidan

Målet med Djurförsäkringen.se är att framförallt fungera som en informations- och jämförelsetjänst för dig som är djurägare eller planerar att skaffa ett djur. Vi vill göra det lättare för alla att hitta en djurförsäkring som passar din hund, katt, häst eller smådjur.

» Har ni några förslag på förbättringar eller feedback? Tveka inte att höra av er, allt som kan göra Djurförsäkringen.se bättre mottages gärna!

Kontakta oss

Har du några frågor, tips, feedback till Djurförsäkringen.se? Kanske ett nytt försäkringsbolag som behöver utvärderas? Skicka ett mejl, vi försöker svara inom 24 timmar.

Mejladress: kontakt@djurförsäkringen.se

Villkor

Information och uppgifter på Djurförsäkringen.se ska bara användas i informativt syfte och publiceras därför med reservation för eventuella fel.

Annonsering

Försäkrahunden.se är deltagare i olika affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB, ett företag som hjälper webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.

Företagsuppgifter

Djurförsäkringen.se drivs av Evide Group AB som specialiserar sig på produkt- och prisjämförelser online.

Evide Group AB (org.nr 559168-9665)
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg

Djurförsäkringen
Logo